Kiedy produkcja domowa różnorodnych przetworów mięsnych zaczyna robić się opłacalna.


Mając sprawdzone przepisy, można śmiało upiec roladę schabową, lub własną domową szynkę. O pasztecie nie wspominając, bo przecież to najbardziej tradycyjny wyrób świąteczny naszych babć. Kto będzie miał możliwości, może postawić sobie przy domu niewielką szopę wędzarniczą i samemu robić wędliny na swój użytek. Wbrew pozorom, zrobienie prawdziwej kiełbasy, albo soczystej szynki wcale nie jest bardzo trudne, jednak wymaga trochę czasu i zaangażowania. Lecz wysiłek będzie się opłacał, bo można przygotować sobie wędlinę właśnie tak doprawioną jak się lubi.
2017-07-14 17:30:02
1 2
Do góry
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.